Frouke als coach

 

Mensen helpen hun beste leven te leven. 

Only one life, live it!

Sinds 2011 ben ik zelfstandig ondernemer; ik startte Career Support met als overtuiging dat meer plezier in werk en studie voor iedereen haalbaar is. Al tijdens mijn studie koos ik voor twee afstudeerrichtingen; organisatie en personeels ontwikkeling en loopbaanmanagement. Mijn innerlijke drive had ik al vroeg helder. Alleen had ik nog wat diepe dalen en hoge pieken te ervaren voordat ik ook echt skilled was.

In het jaar dat ik besloot om voor mezelf te beginnen als loopbaancoach, kreeg ik zelf een burn out. Niet zo’n beste start. Maar hoe cliché ook, het heeft me heel veel gebracht.  In de jaren die daarop volgde heb ik heel veel geleerd over mezelf en heeft de overtuiging dat voor iedereen meer plezier in zijn werk en een goede balans haalbaar is, ertoe geleid dat ik samen met mijn man een succesvolle eventlocatie ben begonnen. Meer daarover hier.  We hebben ons gezinsleven zo in kunnen richten dat we tevreden zijn over ons werk en privé balans.

Soms gaat het nog wel eens scheef, maar mijn interne kompas roept me terug als ik op het verkeerde spoor zit. Ik heb geleerd om op mijn eigen kompas te vertrouwen en sindsdien stroomt mijn leven. Anderen zeggen soms dat het me allemaal aan komt waaien, maar dat is een misvatting. Ik werk er ook voor, maar doe alleen de dingen die goed voelen. En dat brengt mij veel, zowel privé als zakelijk. En dat gun ik iedereen.

In mijn werk als interim HR professional en personal business coach heb ik al veel  medewerkers geholpen hun eigen kompas te vinden. Keuzes te maken en ze op weg geholpen om eindelijk datgene te gaan doen waarvan ze dachten dat het voor hen niet was weggelegd. Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn eigen bedrijf, mijn mooie gezin en de fijne dingen die we kunnen doen. Als ik kijk naar welk aspect van mijn interim werk mij het meeste energie geeft,dan is dat het coachen van het management bij het maken van keuzes voor zichzelf of voor de organisatie, maar ook medewerkers die vast lopen weer ruimte laten voelen. Daarvan krijg ik energie en daarom heb ik besloten dat ik me daar vanaf nu meer op ga focussen. Als  personal (business)  coach ben ik er voor mensen  die toe zijn aan verandering, en de stap durven maken.

Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Niet met een standaard stappenplannetje of vanuit een gespreks methodiek. De kwaliteit van de communicatie met jezelf en met andere mensen bepaalt de mate van succes en geluk in je leven. Daar bestaan geen trucjes voor. Ik schuw geen onderwerpen en kom snel tot de kern, met liefde en zonder gezweef met beide benen op de grond.

Gun jezelf het beste en stel je keuzes niet langer uit.

Neem contact op>>

Advertentie