Informatie voor werkgevers

Ben je op zoek naar een coach voor jouw medewerker?

 

Jouw medewerker zou zich graag minder gestrest willen voelen of zou misschien wat meer zelfvertrouwen mogen hebben in zijn eigen kunnen. Of wat extra ondersteuning in een nieuwe leidinggevende positie.

Coaching kan hierbij een goed middel zijn om jouw medewerker te ondersteunen in zijn ontwikkeling. Ik kijk objectief  naar de persoon en de situatie waar hij of zij in zit en ik heb daarin een neutrale rol.

Het allerbelangrijkste bij het vinden van de juiste coach is de klik. Alleen dan zul je goede resultaten behalen.  Ik kom graag langs voor een vrijblijvend drie- gesprek op locatie, in dit gesprek zullen we de aanleiding van de coach- aanvraag bespreken en de doelen formuleren. En voelen we snel genoeg of het klikt.

Met deze input wordt de coachvraag van de medewerker in een grotere context geplaatst en kunnen we aan de hand van specifieke situaties precies de vinger leggen op waar de schoen wringt. Tevens bespreken we het benodigde aantal sessies, de doorlooptijd en de wijze waarop jij op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelstappen van jouw werknemer.

Tegen het einde van het coachtraject zullen we middels een drie gesprek bespreken wat het resultaat is van de coaching en wat we moeten doen om het geleerde te borgen. Soms kies ik ervoor om al halverwege te evalueren als ik denk dat dit beter is.

Graag kom ik langs om te bespreken wat ik voor jou, jouw medewerkers of  voor het hele hele team kan betekenen.

Advertentie