loopbaancoaching

 

Wil je dat er iets verandert in je werk?

Onderweg naar je werk overvalt het je wel eens: ‘Hoe ben ik hier beland?’ Het is anders gegaan dan je ooit dacht. Je kinderdromen verdwenen naar de achtergrond. De idealen van je puberteit verbleekten. Je kreeg verantwoordelijkheden, er waren verwachtingen.  En dan soms lijkt de baan die je hebt niet meer de juiste.

Je gaat minder gemotiveerd naar je werk en weet dat je diep in je hart iets anders wilt. Hoe die andere baan er uit moet zien, weet je niet precies. Misschien wordt je huidige baan weer leuk als je een aantal elementen verandert. Of wil je het roer volledig omgooien om eindelijk die oude droom gestalte te geven? Wellicht wil je minder gaan werken of juist het carrièrepad op.

Een succesvolle loopbaan betekent dat jij de regie moet nemen over de keuzes die je maakt.

Jij bent de enige die iets kan veranderen aan een werksituatie waar je niet meer happy van wordt. Het is volledig aan jou om verantwoordelijkheid te nemen voor een baan die uitdagend en interessant voor je is. Dit bereik je onder andere door je bewust te zijn van je passie en je talent en  van het bedrijf waar je nu voor werkt. Ik help je om de regie op je loopbaan te nemen,  waarvan je  kunt leren en groeien op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

Met loopbaancoaching kun je voorkomen dat je verkeerde keuzes maakt

Wanneer je je sterke kanten kent en weet deze op de juiste manier in te zetten, ben je een stap dichter bij een succesvolle loopbaan.  Wanneer je het gevoel hebt dat je heel hard aan het ploeteren bent om bevredigende resultaten te behalen in je werk, dan zit je niet op het juiste spoor. Als je erachter komt wat jou werkelijk drijft en wat je nodig hebt dan kun je echt gelukkig worden in je werk.

Carriere switch?

Misschien heb je al een keuze gemaakt en weet je zeker dat de huidige baan niet meer bij je past. Je wilt iets anders, maar weet niet goed wat dan wel precies en waar je moet beginnen. Ik help jou inzicht te geven  in de keuzes die je hebt gemaakt en aan welke knoppen je kunt draaien om het nu anders te doen.

Aanmelden? 

Tijdens ons eerste gesprek zullen we bespreken wat de beste aanpak is die jou helpt en wat ik precies voor jou kan betekenen als loopbaancoach.

Soms ben je na één of twee gesprekken al een eind op weg, maar meestal hebben we wel vijf of zes gesprekken nodig, waarbij je ook opdrachten mee naar huis krijgt. Vooraf stellen we samen vast wanneer het traject geslaagd is en wat ervoor nodig is om weer fluitend naar je werk te gaan.

Ben je er nog niet zeker van of loopbaan coaching datgene is wat je nu nodig hebt?  Maak dan geen afspraak, voor je het weet, weet je wat je wil en kan en moet je daar ook nog iets mee.

Advertentie